Monday, July 20, 2009

tak mo sedeh2...

sabtu lalu, sebelum saya diserang kerendahan darah merah, dua orang sahabat tercayang dilanda kesedihan..oleh itu, kami berpendapat apa kata kiter pergi bergumbira menghilangkan duka lara..dengan kehadiran geng2 pemekak yang laen (si bodyguard kami), kami pergilah mengasah bakat di Xanax.....
ku lihat, 2 of my bezfrens tu bersungguh2 menyanyikan lagu2 sedey...dengan penuh perasaan dan mendayu2...huhu..si mamat2 bodyguard tu pon, sibok pilih lagu sedey2, menghangatkan lagi malam yg kelam itu,hehe...
well dear...nyanyi juz for fun..sedey bleh ilang a little bit, but then ia
akan muncul kembali (apsal aku rse cm kakak plak neh,hehe)...selagi da problem xsettle, kita terpakselah buat bodo,sementara emosi kite menjadi stabil seperti sediakala...lalalala
ni ada tips untuk menghilangkan kesedihan disamping untuk menjawab soalan
" kenapa saya sentiasa muda remaja & penyuka "..
ok, jikalau hendak menjadi seperti saya, sila ikut tips ini..
tips ini ditujukan khas buat dear bez frens, n to u too yang sedang dilanda kesedehan..
1) harus ada desktop @ laptop
2) mesti ada line internet..broadband @ streamyx lg bagos
3) bukak 'youtube"
4) tengok ler citer "japanese game show @ masquerade" & yang seangkatan dengannya..
klu bleh, download untuk tatapan anda pada ble2 mase..
nescaya, apabila hidup anda sentiasa diselubungi ketawaan dan kegembiraan, tidak kira dimana sahaja, anda tidak akan bersedih lagi..weee...
~ senyum ajer, whatever happen ~

1 comment:

  1. baca quran pun elok.. =)
    tenang je pas tu..

    nasihat drp: ustazah alim kucing..,

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Followers