Monday, July 20, 2009

tak mo sedeh2...

sabtu lalu, sebelum saya diserang kerendahan darah merah, dua orang sahabat tercayang dilanda kesedihan..oleh itu, kami berpendapat apa kata kiter pergi bergumbira menghilangkan duka lara..dengan kehadiran geng2 pemekak yang laen (si bodyguard kami), kami pergilah mengasah bakat di Xanax.....
ku lihat, 2 of my bezfrens tu bersungguh2 menyanyikan lagu2 sedey...dengan penuh perasaan dan mendayu2...huhu..si mamat2 bodyguard tu pon, sibok pilih lagu sedey2, menghangatkan lagi malam yg kelam itu,hehe...
well dear...nyanyi juz for fun..sedey bleh ilang a little bit, but then ia
akan muncul kembali (apsal aku rse cm kakak plak neh,hehe)...selagi da problem xsettle, kita terpakselah buat bodo,sementara emosi kite menjadi stabil seperti sediakala...lalalala
ni ada tips untuk menghilangkan kesedihan disamping untuk menjawab soalan
" kenapa saya sentiasa muda remaja & penyuka "..
ok, jikalau hendak menjadi seperti saya, sila ikut tips ini..
tips ini ditujukan khas buat dear bez frens, n to u too yang sedang dilanda kesedehan..
1) harus ada desktop @ laptop
2) mesti ada line internet..broadband @ streamyx lg bagos
3) bukak 'youtube"
4) tengok ler citer "japanese game show @ masquerade" & yang seangkatan dengannya..
klu bleh, download untuk tatapan anda pada ble2 mase..
nescaya, apabila hidup anda sentiasa diselubungi ketawaan dan kegembiraan, tidak kira dimana sahaja, anda tidak akan bersedih lagi..weee...
~ senyum ajer, whatever happen ~

~ sy yg saket ~

adeh...


smlm bgn pepagi, tbe2 nk pitam..berpinar2 mata & berpusing2 kpala..


huhu, npenyer nih...nk g klas nih,huhu..


tpakse ponteng klas, sbb lngsong xleh bgn..


tpakse sms bos, kata xdpt g ksus ptg tu..


supose our unit anjurkan ksus operasi loji pakej..


dlm fening2 tu, smpat gaks call org2 psl pesiapan tmpt..


nasib baek smua mnde dh setle..


just mntak tlg mr.chndran amek brg2 pserta kt umah ni ha..




erm, pg td rse cm ok skit..


g klinik & check blood pressure..


as yg sudah djangkakan, "syg,rendah sgt blood pressure awk nih"


just 120/30..takat bahyer..


erm, mybe, klu g klinik smlm lg trok,huhu...


"mak ngah kasi 2 ari mc yer..ble2 mse bleh collapse nih"


" awk kne mkn byk2..ni vitamin kasi selera mkn"




owh, ok..cuti lme tu..yuhu..


tp xtau nk wat per..


kne melepek jer..


tulih dis blog pon smbil baring,haha..(terror x i,hehe)


dh boring tahap cipan, huhu...


mkn? huhu..aku dh ler mkn skit..nasik lg la..xbrape nk telan..


tp ais krim+coklat+jajan feveret sakan,hehe..




stat skrg, sy kne mkn mkn mkn..


huh, dh smpai tmuntah dh mkn..


xlame lg gemok la sy,huhu..




~ da begininng ~


salam..elo dear..
actually dh lme gler nk tulih blog cmgini, cm org laen..
tringin gler, tapik slalu xdek mse,huhu..
well, cmner bleh tringin ek??

sy, YANNJER, telah dinobatkan oleh my sis sbgai
"org pmpuan yg bleh bckap 20,000 words a day"..
die dgr facts bout women kt hotfm, br2 ni..
psl tu ler, lg tebakar nk tulih mcm blog,weee..

kdg2, mmg byk ckp pon..our family, wlau 3 bradek plus mak&abah,
seems cm family yg tecik & senyap jer..
tp,umah kami bsing kalahkan anak 10 org..klu blk kampong, kamilah orgnyer,yuhu..
mne2 pg pon, even time shoping, mkn, mne2 agi la, msti dgr sore pak engku's family..
ade je cter, yg pdhal, bleh jer cter kt umah..
tp xsabar2 nk cter, tu psl fon bills ktorang, penuh ngn nmber family ni jer..
wlau ktorang duk dlm ktn gaks, sblm smpai umah, msti ade mne nk stori mori..
family like frens, frens like family, hehe..
dh ler, sorang2nyer sore kuat cm monster..
er, tp monster yang comel tau,haha...

org cm yannjer, xreti ckp & gelak slow2..
i bet my frens, mmg knal dh ngn sy..dr jauh, dh tau dh sape die,hehe..
tp tu yg makes me spesel d klangan memember kan2..
u all syg sy kan, even though i'm clumsy, i always hav frens who luv me,yuhuuu...
that's why, sy nmpak muda jelita slalu...
muda dr u'all, my beloved frens out there,weee...
dh motto aku " senyum ajer, whatever happen, ngeh2..

p/s :- jgn maree cyg2..aku mmg awet muda,hehe..bak kata ema, hepi sokmo...

Photobucket
There was an error in this gadget

Followers